12 híresség, akik rajongóikkal is megosztották terhességi bejelentéseiket

A terhességi bejelentések gyakoriak kedvenc celebjeink körében. A szupersztárok azonban nemcsak szeretteikkel, hanem számtalan rajongójukkal is megosztják ezeket a felbecsülhetetlen pillanatokat. A legmeghatóbb közösségi média-bejegyzések közé tartoznak a hírességek terhességi bejelentései. A híres leendő szülők a legkülönfélébb ötletes módszereket találták ki, hogy örömteli hírüket bejelentsék a világnak, a gyönyörű babapocaktól kezdve a terhességi tesztfotókig.

Gal Gadot és Jaron Varsano

A Wonder Woman sztárja harmadik gyermekének adott életet, és az Instagramon osztotta meg a nagyszerű hírt. A színésznő 2 képet posztolt a családjával, és azt írta: „Nem is lehetnék hálásabb és boldogabb (és fáradtabb). Mindannyian annyira izgatottak vagyunk, hogy Daniellát a családunkban üdvözölhetjük”.

Rihanna és A$AP Rocky

Az erőpár, A$AP Rocky és Rihanna bejelentették a világnak a terhességüket. Ez a hír több éves barátság és több hónapos randizás után érkezett. A New York-i Harlemben készült fotókon Rihanna büszkén mutogatta babapocakját.

Katy Perry

Katy Perry a „Never Worn White” című dalhoz készült klipben jelentette be, hogy ő és Orlando Bloom első közös gyermeküket várják. Később megmutatta imádnivaló babapocakját, és egy húsvéti nyuszis pulóverben posztolt egy szelfit.

Eugenie hercegnő és Jack Brooksbank

Eugenie hercegnő és Jack Brooksbank úgy jelentették be, hogy első gyermeküket várják, hogy egy imádnivaló fotót posztoltak, amelyen egy pár apró cipőt tartanak a kezükben, melyeken mackóarcok vannak. A pár tavaly február 9-én fogadta kisfiukat, August Philip Hawke Brooksbankot.

Meghan Trainor és Daryl Sabara

Meghan Trainor énekesnő szintén az Instagramon hozta nyilvánosságra a terhességéről szóló hírt. A sztár hozzátette, hogy már régóta várt erre a pillanatra. Egy interjúban megemlítette, hogy nagy családot szeretne, és arról álmodik, hogy egyszer majd hármas ikrei lesznek, mi pedig reméljük, hogy csodálatos álma valóra válik!

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Amikor a pár a 2. gyermeküket várta, Rosie posztolt egy képet, amin a babapocakját mutogatta, megemlítve, hogy itt az ideje a 2. körnek.

Eva Longoria és José Baston

A Desperate Housewives sztárja 2018 legelején jelentette be, hogy férjével, José Antonio Bastonnal gyermeket várnak, amikor megosztott egy képet a babapocakjáról. A posztjában Eva Longoria megköszönte a családjának a sok szeretetet.

Emma Roberts

A Valentin-nap sztárja és párja, Garrett Hedlund 2020 decemberében köszöntötték első gyermeküket, egy fiút. Roberts, aki az első terhes híresség lett, aki valaha is a Cosmopolitan magazin címlapján szerepelt, Instagram-fiókján tette közzé a bejelentést. „Én… és a két kedvenc pasim” – írta.

Carrie Underwood és Mike Fisher

Terhességének bejelentésekor Carrie Underwood énekesnő valahogy hasonlóan járt el: 2 kis póló a leendő nagy testvérnek és nagy testvérnek, csakhogy nem gyerekek viselik, hanem 2 imádnivaló kutyus. Ezek a testvérek remekül kijönnek majd egymással, efelől semmi kétség!

Kelly Osbourne

A 37 éves énekesnő egy babaultrahangos fotóval jelentette be terhességét. „Tudom, hogy nagyon csendes voltam az elmúlt hónapokban, ezért úgy gondoltam, megosztom veletek, hogy miért… Túl vagyok a boldogságtól, hogy bejelenthetem, hogy mama leszek” – írta.

Ashley Graham

Ashley egy videón keresztül jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Ebben megosztotta a pillanatot, amikor férjével megtudták, hogy várandósak, majd egy ultrahangos vizsgálatot mutatott be, ahol megtudták, hogy 2 babát várnak.

„Komolyan mondod?” – kiáltott fel a modell, amikor rájött, hogy 3 fiú édesanyja lesz.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez

A portugál focista, Cristiano Ronaldo ötödszörre is apa lesz. A bejelentést az Instagramon tette meg: „Örömmel jelentem be, hogy ikreket várunk. A szívünk tele van szeretettel – alig várjuk, hogy találkozzunk veletek”.