15 millió forintjába került ennek a lánynak, hogy most minden férfi utána forduljon

A tinikor szinte minden ember életében egy meghatározó, és egyben fájdalmas időszak, amin mindenki szeretne minél harabb túlesni. A külsőnket tekintve ilyenkor esünk át a legtöbb változáson, ami sajnos nem megy egyik napról a másikra. A fiúk azok, akik könnyebben veszik, ám a lányok számára hosszú út vezet odáig, amíg rút kiskacsából gyönyörű hattyúvá válnak. Ezalatt sok csúfolódást és bántást kell elviselniük.

Ez az az időszak amin valaki könnyebben túl tudja tenni magát és van, aki kevésbé. A sok sérelem és bántó szavak beleégnek az agyukba és felnőtt korukra mindent el akarnak követni azért, hogy megjelenésük drasztikusan más legyen, mint amilyen a sulis korszakban volt. Cikkünk főszereplője, név szerint Celine Centino ma egy 25 éves hölgy, akit igencsak sok sérelem ért az iskolai évei alatt.

Osztálytársai és korabeli társai rengeteget csúfolódtak rajta, mert megjelenése nem volt szép. Sokszor próbált változtatni magán, de mindig kinevették és gúnyolták őt. Kislány korában nagyobb volt a hátsója, mint társaié, elől deszka volt, arca pedig olyan volt, mint egy fiúé, erre tett rá egy lapáttal a fogszabályzó.

Celinenek több komplexusa is volt, mert nem volt megelégedve saját megjelenésével, amit csak tetézett az a tény, hogy társai megállás nélkül viccet csináltak belőle.

Nem csodálkozunk azon, hogy egy idő után ezt megelégelte elszakadt a cérna és betelt a pohár. Miután elvégezte az iskolát, dolgozni kezdett és minden megkeresett eurót és centet arra fordított, hogy olyanná műttethesse magát amilyen mindig is szeretett volna lenni. Mindezek mellett egészségtudatosan kezdett étkezni, és sportolni is eljárt.

Persze kezdetben, mikor még nem volt annyi pénze, hogy műtéten eshessen át, dekoratívabb ruhákat kezdett hordani, és erőteljesebb, karakteresebb sminket festett magának. Egy idő után viszont már ez sem elégítette ki vágyait.

Az egykori tinilány mostanra már olyan külsővel rendelkezik, hála az orvosoknak, aki után minden egyes férfi megfordul. De minden bizonnyal pontosan ez volt a célja.

Jelenleg majdnem 153 ezer követője van Instagramon, ami nem is csoda, hiszen olyan dekoratív és sokat mutató képek vannak fent a profilján, amit minden férfi szívesen nézeget. Természetesen a rajongóinak a száma napról napra nő, kitudja hol fog megállni.

Döbbenetes, hogy a mostani modern orvostudomány mit meg nem tud tenni, csak azért, hogy az emberek boldogok legyenek. Tény, hogy meg is kell fizetni az árát, de inkább élik le az emberek 600-szor átműtve, mér majdnem műanyagként az életüket, mint úgy, hogy napi szinten bántják őket a külsejük miatt.