18 eset, amikor az emberek többszörösen megbánták a cselekedetüket

Nagyon vigyázz, kivel szúrsz ki, mert vannak emberek, akiknél a ‘szemet szemért’ elv kegyetlenül működésbe tud lépni. Ha valakit átverünk, vagy keresztbe teszünk neki, többféleképpen reagálhat: úgy csinál, mintha nem is venne róla tudomást, vagy udvariasan, mégis határozottan helyretesz minket, és vannak, akik addig nem nyugszanak, amíg el nem nyerjük méltó (vagy annál jóval erőteljesebb) büntetésünket. Most az utóbbi kategóriából hozunk nektek néhány tanulságos történetet, ami megmutatja, hogy a karma működését manuálisan is be lehet ám indítani. Nagyon jól vigyázz tehát, kivel húzol ujjat, mert a bosszú sokkal keményebb lehet mint amire számítasz.

Nem rossz húzás, az biztos… 😀

Rossz emberrel kezdett ki…

Egy koliban: “Annak a személynek üzenem, aki mosás közben leállította a mosógépet és kipakolta a ruháimat, majd a sajátjait bepakolja helyette, hogy egy szemétláda. De balszerencsédre én is az vagyok. A ruháidat megtalálod kint a hóba belefagyva. Ha bármi problémád van ezzel, akkor megtalálsz a 301-es szobában.”

Egy megcsalt férfi hasznosította exe féltve őrzött menyasszonyi ruháját.

“A saját szememmel láttam, ahogy egy csávó ebből a kocsiból kiszállva belerúgott egy kóbor kutyába. A kutya röviddel ezután visszatért a haverjaival és szó szerint nekiestek az autónak.”

Valaki úgy büntette meg a bunkón parkoló autóst, hogy gyorskötözővel odaerősített egy bevásárlókocsit az autó kilincséhez.

Egyértelmű üzenet a tahó szomszédnak… 😀

Egy kutya bosszúja, akit bent hagytak a kocsiban.

Így jár az, aki hátráltatja a kukások munkáját.

Egy nagyi hirdetése a helyi újságokban: ” Rosszul vagyok attól, hogy azt kell néznem, ahogy a pénzemen veszekedtek úgy, hogy még meg sem haltam. Ezért úgy döntöttem, hogy elköltöm az összeset. Az utolsó filléremet is arra fogom költeni, hogy miden újságban megjelentessem ezt a hirdetést.. Talán akkor majd befejezitek a marakodást. Szégyelljétek magatokat.”

“A hűtlen exbarátnőm szerette volna megkapni a Nintendo konzolját, miután egyik napról a másikra lelépett egy fickóval. Alaposan becsomagoltam neki, mielőtt postára adtam volna.”

“Tegnap összekaptunk a nejemmel, aki mára ezt csomagolta nekem ebédre.”

“Befontam a lovam sörényét, ami vélhetően nem igazán tetszett neki, ugyanis ezt követően azonnal inni kezdett (ekkor még ezt hittem), majd odasétált a csizmámhoz és beleköpte az összes vizet.”

“Kedves Dave. Mondd meg a barátnődnek, hogy a gyerekek és édesanyjuk üdvözlik. Ja, és kivettem az összes pénzt a bankszámlánkról, szóval le vagy égve.”

Amikor buszsofőrök összefognak, hogy megleckéztessenek egy autóst

Jó tanács: soha ne szúrj ki az asszonnyal. Soha.

Valaki csak úgy lepakolta a hulladékot a termőföldemnél, ám megtaláltam a címét a szemétben.