20 ember, akiknek a munkanapjai sokkal keményebbek, mint bármelyik hétfő

Az emberek átlagosan évente 3 teljes hónapot töltenek a munkahelyen. Természetesen, ha életünk 1/4-ét irodáinkban töltjük, akkor mindenféle dolog történik ott – boldog és szomorú dolgok. De néha vannak olyan napok, amikor határozottan kijelenthetjük: “Ez az év legrosszabb napja.”

Nagy ovációval szeretnénk kedveskedni azoknak az embereknek, akik elegendő erőt találnak ahhoz, hogy valami rosszat, humorérzékkel kezeljenek. Itt vannak azok az emberek, akiknek a munkanapjai igazi rémálmok voltak.

1. „Reggel kinyitottam az éttermemet, és el akartam vezetni a másik munkahelyemre. Ez egy üres parkolóban történt! Találd ki, melyik az enyém! ”

2. „A WC-papír annak a gazdaságnak a külső házában, ahol dolgozom”

3. „A haverom ezt kapta, miután 42 évig dolgozott a munkahelyén. A matrica még csak egyenesen sincs rajta.”

4. “Elmentem néhány percre a mellékhelyiségbe a munkahelyen, és amikor visszajöttem, megláttam hogy valaki letépte a kedvenc tollam kapcsát …”

5. “Úgy döntöttem, hogy ma a születésnapomon dolgozok, és korán hazamegyek, de ehelyett 3 ember beteget jelentett, így itt vagyok 12 és fél órája és még mindig nem megyek haza…”

6. “És én is korán mentem dolgozni…”

7. “Egy kis kávézóban dolgozom, és ma elromlott a pénztárgépünk.”

8. „Tegnap este a munkahelyemen ledobtam egy üveg fehérítőt a padlóra. Tönkretette a jó farmeremet ”

9. „Először használom a munkahelyemen ezt a billentyűzetet, mióta megkaptam. Ami rossz, mert ma sokat kell leírnom a ‘Belgium’ szót.”

10. Amikor hajnali 4 órakor kell menned dolgozni, és erre sétálsz ki …

11. „Valaki megpróbálta ezt ellopni a munkahelyemen. Most mindent vissza kell tennem. ”

12. “Hangos dübörgést hallottam, amikor az otthoni irodámban dolgoztam … Megfordultam, hogy megnézzem mi történt, és a 100 éves saguaróm kegyetlenül megborult…”

13. „Aludtam, elfelejtettem felvenni a munkatársamat, és fél órás késéssel kezdtem dolgozni. Megjött a főnököm 5 percen belül és véletlenül áthajtott az ebédemen.

14. „Miután 3 évig ugyanazt a munkacipőt viseltem, mivel nem engedhettem meg magamnak újakat, a barátom egy teljesen új párral lepett meg. Ez történt az első napon, amikor viseltem.

15. „Ma reggel bejöttem a munkába, és megtaláltam ezt a szörnyűséget.”

16. “A képen: valaki beleharapott egy hamis almába a kézműves boltban, ahol dolgozom”

17. Valakinek nagyon rossz napja van!

18. “A hűtők néhány percig leálltak az üzletben, ahol dolgozom …”

19. “Úgy döntöttem, hogy ma “kommandó” leszek a munkahelyemen, és észrevettem, hogy a teremben többen idegesen távoznak a reggeli megbeszélésünkről… Most már tudom, miért.”

20. „Elaludtam a töltőkábelemen. Ma szemközti megbeszélést tartok. ”