5 dolog, amit a nők szégyellnek magukon, pedig a férfiak pont, hogy oda vannak érte

Vannak olyan hölgyek, akik annak ellenére is önbizalomhiányban szenvednek, hogy igazábból semmi okuk nem lenne rá. Ez általában a külsejükre vezethető vissza. Annyira nincsenek vele megelégedve, hogy ebből fakadóan olyan dolgokat is szépséghibának gondolnak, amik valójában a férfiak számára igencsak vonzóak. Reméljük, hogy ez a cikk eloszlatja a kételyeket, és magabiztosságot ad minden olyan hölgy olvasóknak, aki esetleg ezzel a problémával küszködne.

1. Kócos haj

A nők rengeteg időt és pénzt képesek ott hagyni a fodrászodnál, pedig a férfiak kifejezetten bolondulnak a kissé csapzott, kócos hajért. Egyáltalán nem kell, hogy mindig tökéeltesen álljon a frizurád.

2. Smink nélkül mutatkozni

A nők szégyellnek smink nélkül mutatkozn ia férfiak előtt, mert félnek, hogy így csúnyának fogják tartani őket. Pedig a férfiak vonzóbbnak találják az ápolt és természetes arcbőrt, mint a kiló vakolatot.

3. Szemüveg

Gyerekkorban sajnos gyakran előfordul, hogy kicsúfolják a szemüvegeseket. Ez aztán későbbre is kihat, és sokan felnőttkorban sem szívesen hordanak szemüveget, mert nem érzik jól magukat a viselése közben. Az igazság viszont az, hogy a férfiak többsége odavan a szemüveges nőkért, ugyanis az intelligenciát és érettséget sugall a viselőjéből.

4. Szeplős arc

Vannak akik elrejtenék és legszívesebben örökre megszabadulnának tőle, holott a legtöbb férfi véleménye szerint édesebbé és kedvesebbé varázsolják a nők arcát. Vannak olyan férfiak, akik kifejezetten csak a szeplős nőkhöz vonzódnak.

5. Kisebb keblek

Tévhit, hogy a férfiakat csak a nagyobb méretű keblekkel megáldott hölgyek érdeklik. Sőt, sokkal inkább azon a véleményen vannak, hogy egyes nőknek kifejezetten jobban áll a kisebb méret.

Forrás