6 színész, akik eljátszhatták volna a kedvenc karaktereinket a „Jóbarátokban”

A Jóbarátok éveken át ragasztottak minket a tévékészülékünk elé, és az emberek még ma is rendszeresen kérik a híres fazonú frizurát, amelyet úgy hívtak, a „A Rachel”, köszönhetően a Jennifer Aniston által játszott karakternek. A Jóbarátok főszereplői hihetetlenül emlékezetesek voltak, és ez a fő oka annak, hogy a műsor hatalmas sikerré vált. De lehet, hogy a műsor nem lett volna olyan sikeres, ha a karaktereket más színész játssza. Vannak olyan híres színészek, akiket ténylegesen meghallgattak a Jóbarátok bizonyos szerepeire, de végül nem kerültek kiválasztásra.

Az alábbiakban megismerkedhetünk azokkal a színészekkel, akik a Jóbarátok népszerű szereplőit játszhatták volna.

1. Rachel Green — Jane Krakowski

Krakowski szerint meghallgatták Rachel Green szerepére, ám nem sikerült neki. Jane megemlítette, hogy nem jutott túl messzire a meghallgatási folyamatban.

2. Joey Tribbiani — Vince Vaughn

Vince Vaughn-t meghallgatták Joey Tribbiani szerepére, de veszített Matt Le Blanc-al szemben, mert a szereplőválogató úgy gondolta, hogy nem játszotta volna jobban a szerepet, mint Matt.

3. Monica Geller — Nancy McKeon

Nancy McKeon-t majdnem kiválasztották Monica Geller szerepére, de veszített Courteney Cox-al szemben. Az NBC igazgatói Nancy helyett Courteney-t választották a szerepre.

4. Ross Geller — Eric McCormack

Eric McCormack-ot meghallgatták Ross Geller szerepére, de nem választották ki, mert a karaktert valójában David Schwimmer-re írták.

5. Phoebe Buffay — Kathy Griffin

Kathy Griffint, mint sok más színészt, meghallgatták Phoebe szerepére. De nem sikerült neki, mert végül Lisa Kudrow-t választották ki a szerepre.

6. Chandler Bing — Craig Bierko

Craig Bierko valójában felkészült Chandler Bing szerepére, de őt nem választották ki. Az NBC korábbi elnöke, Littlefield szerint azért nem Craig-et választották ki a szerepre, mert úgy nézett ki, mint egy srác, akiben sok harag van a felszín alatt.