7 nyilvánvaló jele annak hogy valaki teljesen belédszeretett

Léteznek olyan egyértelmű jelek, amelyek arra mutatnak, hogy valaki teljesen belédszeretett. Az alábbiakban ezek közül mutatunk néhányat.

1. Hirtelen elkezd érdeklődni irántad

A szerelmes ember egyik ismertető jele, hogy kifejezetten érdeklik az érzéseink, a szokásaink. Elkezdik érdekelni azok a dolgok, amik téged, elkezd nézni olyan filmeket, sorozatokat, amiket te is szeretsz.

2. Amikor feltűnően leplezni próbálja az érzéseit

Vannak olyanok, akik nem akarják kimatatni az érzelmeiket felénk. Amikor veled van és próbálja elfojtani a mosolyát vagy felemeli a szemöldökét, az annak a jele, hogy többet akar tőled mint barátság.

3. Elfeledkezik magáról

Amikor egy társaságban a szerelmes ember elkezd nevetni egy viccen, akkor öntudatlanul nézi azt az embert akibe bele van esve.

4. A szerelmes ember két típusa

Az első típus az aki megpróbál mindig a kiszemeltje közelében lenni. Gyakran mennek olyan helyekre, ahol “véletlenül” összefuthatnak a titkos szerelmükkel.

A másik típus inkább pont hogy igyekszik elkerülni azt a személyt, akit nagyon kedvel. Úgy gondolják, hogy ha nem látják a szerelmüket, akkor majd egyszer csak elmúlik az érzés.

5. Zavarba jön, ha ránézel

Mindig figyel téged a szeme sarkából, de amikor esetleg szemkontaktus lenne köztetek, akkor azonnal elnéz máshová, vagy akár arrébb is megy.

6. Furcsa beszélgetés

Egyértelműen megmutatja, ha valaki totál beléd zúgott, hogy hirtelen összehord mindenféle zagyvaságot, amikor hozzá szólsz.

7. Testbeszéd

Amikor sétálás közben a férfi a nő hátára teszi a kezét, az a támogatás és a gondoskodás jele. Határozottan megmutatja, hogy szeret minket. Ha már az első randin a hátad helyett a fenekedre teszi a kezét, az annak a jele, hogy csak ágyba akar vinni téged…