8 pár, akik egy videoklip felvétele közben estek szerelembe

Képzeld el, hogy felébredsz, és csak egy rendes munkanap áll előtted. De távolról sem gondoltad, hogy profi táncosként aznap később számot cserélsz az egyik kedvenc énekesnőddel és egy ismert hírességgel. Nos, pontosan ez történt a listán szereplő táncosokkal, sportolókkal és művészekkel.

Ma büszkén mutatunk be egy összeállítást azokról a szerelembe esésekről, amelyek abból adódtak, hogy a művészek együtt dolgoztak egy videoklipen. Biztosak vagyunk abban, hogy végül meg leszünk győzve arról, hogy a romantika még mindig létezik ezen a világon!

1. Shakira és Piqué

A híres pár, akinek jelenleg 2 gyermeke van, Sasha és Milan, Shakira Waka Waka (This Time for Africa) című slágerének klip forgatásán találkozott. A felvétel során annyira erős volt a vonzalom, amelyet Gerard Piqué a mostani felesége iránt érzett, hogy mindent megtett, hogy vele legyen. A mai napig mindketten nagyon szerelmesek.

2. Britney Spears és Sam Asghari

Ahogy Sam Asghari Britney Spears popkirálynőhöz közeledett, az valahogy kínos volt … Vagy legalábbis ezt vallotta be a médiának. Együtt dolgoztak a Slumber Party videoklip forgatásán. Spears odament hozzá, hogy bemutatkozzon, és mivel Sam annyira ideges volt, úgy tett, mintha fogalma sem lenne, ki az a Britney Spears, csak hogy megnevettesse.

3. Joe Jonas és Camilla Belle

Joe Jonas és Camilla Belle első látásra egymásba szerettek, miközben együtt dolgoztak egy forgatáson. Videót forgattak a Lovebug új kiadásához, és mindketten különleges kapcsolatot éreztek. Egy évig voltak együtt, 2008-tól 2009-ig, és gyönyörű kapcsolatuk volt.

4. Colson Baker és Megan Fox

A rapper, Colson Baker (Géppuska Kelly) és Megan Fox színésznő megerősítette, hogy kapcsolatban állnak egymással, miután pletykák merültek fel, amikor együtt dolgoztak a Bloody Valentine című dal klipjén. Fox biztosan vonzónak érezte Bakert, amikor találkoztak. Ne felejtsük el, hogy éppen egy nagyon komoly kapcsolatból jött ki a volt férjével, Austin Green-el. De mégis úgy döntött, hogy tesz egy próbát, és új elkötelezett kapcsolatba lép a rapperrel.

5. Justin Bieber és Jasmine Villegas

Amikor Justin Bieber még az a tinédzser volt, ahogy a legtöbben emlékezünk rá, kapcsolatban állt Jasmine Villegas-szal. A pár a mostanra modern klasszikus Baby c. popsláger videoklipjének forgatása közben ismerkedett meg. Kapcsolatukat egy ideig valóban titokban tartották. A híresztelések után csak hónapokkal később mutatták ki szerelmüket a nyilvánosság előtt. A kapcsolat azonban nem tartott sokkal tovább néhány hónapnál.

6. Penélope Cruz és Nacho Cano

Bár már sok idő eltelt, mióta ők ketten minden magazin címlapjára kerültek, Penélope Cruz és az énekes, Nacho Cano, úgy tűnik, nem felejtik el azt a különleges kapcsolatot, amely első találkozásukkor volt közöttük. A La Fuerza del Destino, Cano egyik legnagyobb slágere, a Mecano együttessel, videoklipjének forgatásán voltak. Abban az időben a híres spanyol színésznő még tinédzser korban volt, ennek ellenére nem habozott megkezdeni első kapcsolatát, amely végül 6 évig tartott, egészen 1995-ig.

7. Enrique Iglesias és Anna Kournikova

Enrique Iglesias és Anna Kournikova teniszező 2001-ben szeretett egymásba az „Escape” című dal videóklipjének forgatásán. A köztük lévő elsöprő kémia könnyen látható volt a képernyőn, és ma 3 közös gyermekük van.

8. Maluma és Natalia Barulích

Maluma és Natalia Barulích olyan közel kerültek egymáshoz, miután egymásba szerettek a Felices los 4 videoklipjének rögzítése közben, hogy egy ideig lehetetlen volt egyedül elkapni őket. A felvétel óta a köztük lévő szikra olyan egyértelmű volt, hogy folytatták és hivatalossá tették kapcsolatukat. Aztán 2 év után úgy döntöttek, hogy befejezik kapcsolatukat.

Szerettél bele valaha valakibe, akivel együtt dolgoztál? Tudasd velünk kommentben! Lehet, hogy meg is akarod jelölni azt a személyt 😏.