A nő, aki több millió ember példaképe lett. 260 kilót sikerült lefogynia. Mára egy igazi szépség vált belőle

Minden egy apró lépéssel kezdődik az egészségesebb életmód felé vezető úton. Amber Rachdi számára is így kezdődött. Jelentkezett egy “fogyasztó-show”-ba és 5 év alatt visszaszerezte az életét. Íme az ő története.

Amber egész életében küzdött a súlyával. Már gyerekként is 100 kg felett volt a súlya. Evészavarral küszködött, ami végül szorongásos rohamokhoz vezetett. Azért, hogy megnyugodjon mindig az ételhez fordult. Bevallotta, hogy csak ez tudta megvigasztalni.

23 éves korában szinte semmiben sem hasonlított az élete a vele egykorúakéhoz. Amig a barátai bulizni készültek, ő az otthonában, mint egy börtönben tengette az életét. Még a lépcsőn sem tudott lejönni. Egy elektromos tolószékkel tudott csak közlekedni.

A legnagyobb baj az volt, hogy gyűlölte az állapotát és úgy gondolta, hogy semmit sem tehet, így minden nap többet és többet evett.

Az ébresztés számára az volt, amikor azt mondták a szülei, hogy ha nem változtat az életén, akkor nem éli meg a 30 éves kort.

Egy gyomorműtétre volt szüksége, de az orvosok azt mondák neki, hogy ahhoz legalább 20 kilót le kell adnia. Amber megemberelte magát és úgy döntött, hogy véghezviszi, amit eldöntött. Elkezdett diétázni és amennyire a teste engedte, mozogni.

17 kilót dobott le és az orvosok úgy döntöttek, hogy ez már elég a műtéthez. A gyomra focilabda méretű volt és baseball méretére csökkentették.

Egy év alatt 121 kilótól szabadult meg.

Amber azóta egészségesen táplálkozik és edz, amennyit csak lehet. Átvette az élete irányítását.

Milliónyi embert inspirált és sokan a példaképüknek titulálják. Amber azóta újból férjhez ment.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!