Hogyan változott meg 8 híres hollywoodi ikerpár a ’80-as és 90-es évek óta?

Hollywoodban a 80-as és 90-es években több ikerpár volt, akiket az egész Egyesült Államok (és azon kívül is sokan) teljes szívükkel imádtak. Meglepő módon azonban már nem sokat hallunk róluk.

Itt, az 5percblognál visszaemlékeztünk néhány olyan ikerpárra, akiket mindannyian szerettünk a ’80-as és 90-es években, és kutatást végeztünk, hogy megtudjuk, mit csinálnak napjainkban.

1. Mary-Kate és Ashley Olsen

Mary-Kate és Ashley Olsen talán a legnépszerűbb ikrek voltak a 90-es és a 2000-es évek elején. Karrierjük Michelle Tanner szerepével kezdődött a népszerű Bír-lak című amerikai televíziós filmsorozatban. Utána több ikrekről szóló filmben szerepeltek. 18 éves korukban azonban abbahagyták a színészi tevékenységet, New Yorkba költöztek és a divatiparban kezdtek dolgozni divattervezőként.

2. Cole és Dylan Sprouse

Cole és Dylan Sprouse nagyon népszerűvé váltak Zack és Cody szerepében a Disney Channel egyik sorozatában, a Zack és Cody életében (2005-2008). A Zack és Cody a fedélzeten (2008-2011) spinoff sorozat után, az ikrek egy időre abbahagyták a színészkedést, de most visszatértek a reflektorfénybe. Cole a népszerű Riverdale (2017-2019) sorozatban szerepel, Dylan pedig filmekben játszik.

3. Tia és Tamera Mowry

A Mowry ikrek először az Ikercsajok (Sister, Sister) (1994-1999) című filmben szereztek elismerést. Később számos TV-projektben együtt és külön-külön is megjelentek, és megnyerték az amerikaiak szívét. Még mindig színészkednek, de házasok is, mindkettőjüknek 2 gyermeke van – egy fiú és egy lány.

4. Blake és Dylan Tuomy-Wilhoit

Blake és Dylan első és utolsó szerepe az ikerpár Alex és Nicky volt a népszerű Bír-lak (1992-1995) című amerikai televíziós filmsorozatban, valamint a műsor folytatásának, a Fuller House 2016-ban készült 2 epizódjában. Dylan zajszinkron-színészként dolgozik, és egyik projektje a Trónok harca volt! Blake pedig hangmérnökként (vagy zajszinkron-keverőként) tevékenykedik.

5. Tiffany és Krystle Mataras

Tiffany és Krystle több filmben játszottak ikreket, ám a legismertebb a „Talpig zűrben 2.” (1991) filmben való szerepük, amelyben a szomszéd ikerlányokat játszottak, akik folyamatosan próbáltak valamit eladni. A lányok nem sokáig folytattak színészi karriert, és most csendes, hétköznapi életet élnek, és nem sok mindent osztanak meg a rajongókkal.

6. Brittany és Cynthia Daniel

Brittany és Cynthia a “Sweet Valley High” (Édesvölgyi suli) című sorozatban Jessica és Elizabeth szerepével vált ismertté 1994 és 1997 között. Brittany-nak nem ez volt az első szerepe, mivel már korábban is megjelent több projektben. Azonban nem ez volt az utolsó szerepe, mert folytatta a színészkedést, és végül megházasodott. Ami Cynthia-t illeti, ő abbahagyta színészi karrierjét és fotós lett. Házas és 3 gyermeke van.

7. Benji és Joel Madden

Az ikrek 1996-ban alapították a Good Charlotte pop-punk együttest. A zenekar nagyon népszerű volt a 90-es években és a 2000-es évek elején, és még ma is létezik. A Madden testvérek mentorok az ausztrál The Voice műsorban is. Joel, Nicole Richie férje, 2 gyermeke van, Benji pedig Cameron Diaz házastársa.

8. Lisa és Louise Burns

Lisa és Louise a Ragyogás (1980) ikerlányait játszották, és bár alakításuk nagyon emlékezetes volt, nem folytatták színészi pályafutásukat, és hétköznapi életet éltek távol a reflektorfénytől. Lisa irodalmat tanult az egyetemen, Louise pedig mikrobiológus lett.

Ki a kedvenc ikerpárod a ’80-as és 90-es évekből? Szerinted ki változott meg a legdrámaibban? Oszd meg velünk véleményed a hozzászólásokban! Forrás