Így élj túl egy zuhanást zuhanást extrém magasságból, amikor úgy tűnik, hogy nincs esélyed

Mit gondolsz mennyi esélye van túlélni egy embernek a zuhanást ha eszméletlen magasból esik? Az első emelet még nem olyan veszélyes, bár ott is lehet csúnya sérüléseket szerezni, még sem annyira vészes, mint mondjuk egy repülőből kizuhanni. Itt van néhány tanács, ha ilyen helyzetbe kerülsz, hogyan leszel képes túlélni a földbecsapódást.

Ha kiesel az ablakon

Ha véletlenül kiesnél az ablakon, próbálj mindenbe kapaszkodni, amibe lehetséges. Ez többször megszakítja a zuhanást és kicsit lassítja a sebességet. Ha éppen alattad van egy fa lombkoronája vagy üveg tető, hagyd, hogy azon landolj igaz lehet szerzel néhány sérülést de még mindig segít abban, hogy túléld az egészet.

Például ha részeg vagy kisgyerek esik le magasból ők nincsenek tisztában azzal, mi is történik valójában. Amúgy az alkohol oldja a feszültséget és csillapítja a pánik rohamot. A gyermekeknél a csontok puhábbak, és a koponyájuk valószínűleg nem törik be ha a beütik a földbe, csak deformálódik, bár ez majdnem ugyanolyan félelmetes.

Hajlítsd be a térded, amikor leérsz a földre hajlítsd be a lábad, a lábujjaid megpróbálják elnyelni az ütközést. Valószínűleg ezután nagyon fog fájni de ez legalább egy kisebb rossz dolog.

Amíg zuhansz védd a fejedet a kezeddel. Amikor a lábad először fogja érinteni a talajt valószínűleg el fogsz esni. Szóval, próbálj inkább az oldaladra esni. A kezeid meg fognak védeni az esetleges ütésektől. Ha ez megvan, akkor szerencsére túlélted, most már csak várnod kell míg odaér a segítség.

Ha repülőből esel ki

3-6 percet vesz igénybe, ha 10 km-es magasságból zuhansz a föld felé. Körülbelül 190 km/órával fogsz zuhanni. Sajnos a túlélés esélye ebben az esetben elég csekély, de mindent meg kell próbálni.

Azok az emberek, akik ki tudnak ugrani a repülőből a gép hátsó felében ülnek.

Tehát, ha a repülőgép véletlenül felrobbanna a levegőben, először fülsiketítő zúgást fogsz hallani és pokoli hideget fogsz érezni, majd ha szerencséd van elkezdesz esni. Ezen a tengerszint feletti magasságon, nagyon kevés az oxigénen, így elveszíted az öntudatodat, de légkör alsó rétegeiben magadhoz fogsz térni.

Próbálj meg a széken maradni ez növeli a túlélés esélyeit. Ez az, amit az orosz Larisa Savitskaya is csinált, aki 5 kilométeres magasságból zuhant a föld felé és túlélte.

Az egyik ilyen katonai pilóta, Alan Magee , 6 kilométert zuhant, és túlélte. Lábbal érkezett egy ház tetejére. Ha hasonló helyzetbe kerülsz, ne feledd: Vedd fel az ejtőernyősök pózát ez lassítja az esést.