Így néz ki a nő, akit plasztikai sebész férje 15 éven át a “tökéletesre” műtött

A Miamiban dolgozó plasztikai sebész, Phillip Caft, elismerte, hogy saját felesége, Anna, volt számára az etalon és modellként szolgált az új ügyfelek számára is, miután műtétek egész sorával átalakította a testét és az arcát.

Anna, aki most 46 éves, kezdetben visszautasította a férje ajánlatát, hogy kés alá feküdjön. Miután azonban második gyermekük is megszületett, a nő meggondolta magát.

„Észrevettem, hogy az alakom már nem a régi. Segítettem Phillipnek a rendelőben, és láttam, hogy a 60 éves nők milyen tökéletes formában léptek ki onnan. Akkor azt mondtam, hogy én is szeretnék tenni valamit, hogy jobban érezzem magamat” – meséli Anna.

23 éves házasságuk alatt Phillip Craft rendkívüli alapossággal foglalkozott felesége testével és arcával, számtalanszor beavatkozott akár műtéti úton, akár szépségápolási eljárások révén.

Az évek során több műtéti beavatkozásra is sor került: többek között mellimplantátumot kapott, zsírleszívást végeztek, plasztikázták a fenekét és a csípőjét, botoxozták az arcát, feltöltötték az ajkait és felvarrták a hasát is.

„Amikor bikinit visel, mindenki őt nézi” – mondta Phillip, aki nagyon büszke munkája eredményére. Anna pedig azt vallja: „A férjem tehetségének egyértelmű bizonyítéka vagyok.”

„Anna olyan közel áll a tökéletességhez, amennyire az csak emberileg lehetséges. A testén végzett műtétek után azt hiszem, szebb, mint valaha, szebb, mint 22 éves korában, amikor megismertem” – tette hozzá a férfi.