Szívom a hátsó teraszon a cigit

Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehér állatkával a szájában. Büszkén, hűségesen odahozta nekem, majd letette elém, a szomszéd hófehér díjnyertes mit tudom én milyen német családból származó nyulát, amit versenyekre és kiállításokra hordott. (Közel 500 ezer forintos nyúlról van itt szó kérem szépen)

Ki volt nyúlva a nyúl, a kutyanyálban tocsogott, és retkes volt.. Hát a kutya “fegyelmezése” után visszamentem a nyúlhoz, aztán kaptam egy képet az agyamban. Beraktam a mosdóba szépen, lemostam róla a földet, a kutyanyállal együtt, majd beszárítottam Édesanyám hajszárítójával.

Ezt követően felmentem a szomszéd hátsó udvarán, és szépen megágyaztam neki szalmából, betettem, majd rázártam a nyúlketrec ajtaját. Délután jön haza a szomszéd a munkából…..

5 perc múlva hallom, a káromkodást miegymást, és hívószóra, mint a jó szomszéd ott termettem, hogy „mégis mi történt?! Állunk ketten a nyúlketrec előtt, és a következő párbeszéd folyt le
-Nézd meg b@z+!
-Mi történt, megdöglött?
-Megdöglött b@z+. Vagy két napja ástam el a kertben és megint itt van !